Yurt genelinde etkisini gösteren Sibirya soğukları ve yoğun kar yağışı, birçok ili olumsuz etkiledi. Meteoroloji ve AKOM'un uyarılarının ardından kar fırtınası hayatı olumsuz etkiledi. Yalova, Bursa ve Muş’ta okulların 21 Şubat Cuma günü tatil olduğu açıklandı. Şiddetli kar yağışının ve buzlanmanın etkisiyle bazı illerde trafik felç oldu, köy yolları kapandı ve okullarda tatil kararları alındı.
Muş
Muş'ta, etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle, 21 Şubat Cuma günü il genelindeki okullar bir gün süreyle tatil edildi.
Bursa
Bursa genelinde beklenen yoğun kar yağışı ve buzlanma tehlikesi nedeniyle Bursa Valiliği, 21 Şubat Cuma günü eğitime ara verilmesi kararı aldı.
Yalova
Yalova'da da etkili olan kar yağışı nedeniyle, il genelindeki tüm okullarda 21 Şubat Cuma günü eğitime ara verildi.





