3 Eylül Mahallesi Kantarcı Mevkii, Türkmen Mahallesi Perşembe Pazarı Parkı ve Zafer Mahallesi Tekstil Mevkii'nde yapılan etkinliklerde, çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşadılar.

ödemiş 23 nisan

Şenlikler kapsamında gerçekleştirilen animasyon gösterileri, yarışmalar, ikramlar ve armağanlarla çocuklar keyifli bir gün geçirdi. Belediye Başkanı Mustafa Turan, meclis üyeleri ve başkan yardımcılarıyla birlikte çocukların sevincine ortak oldu. Başkan Turan, kutlamalar sırasında yaptığı açıklamada, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun ve Milli Egemenliğimize kavuşmanın 104. yıl dönümünü büyük bir coşku, gurur ve heyecanla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımız bu ülkenin geleceği. Bizlere düşen görev; atamızın emanetlerinin sahibi olduğumuzu göstermek ve gelecek nesillere taşımaktır" dedi.

ödemiş 23 nisan

Bornova'ya 1 yıl içinde 10 bin fidan  kazandırılacak! Bornova'ya 1 yıl içinde 10 bin fidan kazandırılacak!

Başkan Turan, Türk milletinin Atatürk ilke ve devrimlerinden asla ayrılmayacağını vurgulayarak, "Millet olarak amacımız, akıl ve bilimin ışığında ilerleyerek, çağdaş bir toplum olarak sonsuza kadar varolabilmektir. Geleceğimiz; çocuklar kadar temiz, aydınlık, umutlu olsun" ifadelerini kullandı. Ödemiş Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan etkinlikleri, çocukların mutluluğuyla renklenirken, bayram coşkusu kentin her yanını sardı.

Editör: Haber Ekspres