İzmir itfaiyesi öncülük yapmaya devam ediyor! İzmir itfaiyesi öncülük yapmaya devam ediyor!

Çeşme Belediyesi tarafından organize edilen festivalin bu yılki etkinliği, 18-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleşiyor. Festivalin ikinci gününde, sahne alan Edis, binlerce hayranının karşısında performans sergiledi.

Alaçatı Ot Festivali'nde Edis'in konseri, katılımcılar arasında büyük bir coşku ve heyecan yarattı. Festival alanını dolduran ziyaretçiler, Edis'in enerjik şarkılarıyla baharı karşıladılar. Binlerce kişi, sanatçının seslendirdiği şarkılara eşlik ederek unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadı.

Konser sırasında bir konuşma yapan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, festivalin önemine vurgu yaparak, Edis'in katkılarından dolayı teşekkür etti. Denizli, "Kıymetli dostum, çocukluk arkadaşım Edis, 13. Alaçatı Ot Festivali kapsamında binlerin karşısına çıkarak konser verdi. Değerli sanatçımız Edis'e ve coşkusuyla alanları dolduran katılımcılarımıza teşekkür ediyorum" Dedi.

Festivalin ikinci gününde doğa yürüyüşleri, tadımlı söyleşiler, workshoplar ve edebiyat buluşmaları gibi çeşitli etkinlikler düzenlendi. Sokaklara yayılan mis gibi kokular eşliğinde gerçekleşen festival, bu yıl ilk kez sanat sokağı ve sokak müzisyenleri ile renklendi.

Kaynak: ANKA