Türkiye'nin 200 metre çapındaki en büyük kavşağı olan Yeşildere Köprülü Kavşağı'ndan her gün binlerce araç geçiş yapıyor. Özellikle sabah saatlerinde işe gidiş ve akşam mesai saatleri çıkışlarında yoğunluğun yaşandığı kavşak, zaman zaman trafikteki sürücüler arasında tartışmaların yaşandığı bir nokta haline gelmiş durumda. K

entte yaşayan sürücüler arasında adeta bir 'Survivor' macerası yaşatan bu karmaşık durum, sürücülerin günlük hayatlarını olumsuz etkiliyor.

Mazhar Zorlu vefatının 20. yılında özlemle anıldı Mazhar Zorlu vefatının 20. yılında özlemle anıldı

Kavşakta trafikte bulunan sürücülerden biri olan Vedat Yunus, durumu şu şekilde dile getirdi: "Burada çok tehlikeli bir kavşak yapmışlar. Işıklandırma yok, sağdan soldan giren araçlar var ve çok tehlikeli bir yol. Kabiliyetimize göre geçmeye çalışıyoruz. Motorlular, arabalar kaza yapıyor. Tünele girerken kazalar oluyor. Buraya ışıklandırma yapılırsa iyi olacağını düşünüyorum."

Açıldığı tarihten bu yana onlarca kazanın yaşandığı ve sürücülerin gün içerisinde kavşakta ilerlemekte zorluk çektiği anlar ise havadan görüntülendi. Trafikteki bu zorlu durum, sürücülerin günlük yaşamını olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Kaynak: İHA