Anneler Günü yaklaşırken, sevdiklerimize ne hediye alacağımız konusunda kararsız kalabiliriz. Ancak, 100 TL altında da annenizi mutlu edecek birçok hediye seçeneği bulunmaktadır. İşte 100 TL altında en iyi Anneler Günü hediye fikirleri:

Pijama takımını çok sevecekler

Değerli annelerimiz için tercih edebileceğiniz ilk hediye ona her gece kendinizi hatırlatacağınız bir pijama takımıdır. Annelerimizin bayılacağı 100 TL'nin altındaki pijama takımlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Türkiye'de objektiflere kızıl dolunay şöleni yansıdı Türkiye'de objektiflere kızıl dolunay şöleni yansıdı

Anneler bu rujlara bayılacak

Eğer anneniz makyaj yapmayı seviyorsa ona en sevdiği renkdeki ruju alabilirsiniz. Annelerimizin bayılacağı 100 TL'nin altındaki rujlara buradan ulaşabilirsiniz.

Belki bir elbise alabilirsiniz

Eğer anneniz abiye giymeyi seviyorsa ona en sevdiği renkdeki elbiseyi alarak mutluluktan havalara uçurabilirsiniz. Annelerimizin bayılacağı 100 TL'nin altındaki elbiselere buradan ulaşabilirsiniz.

En güzel kokular annelerimize...

Parfüm klasik hediyelerden biridir her zaman. Annelerimizi de bu klasik hediye ile mutlu ederek kalplerini kazanabilmek mümkün. Annelerimize hediye edebileceğimiz mis kokulu 100 TL'nin altındaki parfümlere buradan ulaşabilirsiniz.

Fular onlara çok yakışıyor

Genç anneler fuları saçına ya da bileğine takarak kullanabilir. Klasiklerden hoşlanan anneler ise boynuna aksesuar olarak takabilir. Bu güzel hediyeyi 100 TL'in altındaki bir fiyatla buradan alabilirsiniz.

Anneler sandalete "Hayır" demez

 Rengi ve modeli itibariyle hem rahat hem de çoğu kıyafete uyum sağlayacak bir sandalet alabilirsiniz. 100 TL'nin aldındaki sandaletlere buradan ulaşabilirsiniz.

Vakitlerini evde geçiren annelere

Evden çıkmayan, vaktinin çoğunu evde geçiren bir anneniz varsa güzel ve rahat bir ev terliği alabilirsiniz. 100 TL'nin aldındaki ev terliklerine buradan ulaşabilirsiniz.