İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin geride kalan 8 gününde meydana gelen trafik kazalarının vahim bilançosunu açıkladı. Binlerce kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı kazaların ardından trafik yoğunluğuna ilişkin uyarılarda bulundu.

Kazaların Detayları

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatili süresince meydana gelen trafik kazalarının sonuçlarını paylaştı. Tatilin 8. gününde 628 trafik kazasının yaşandığı belirtildi.

Denetimler ve İşlemler

Bakan Yerlikaya, trafik denetimlerine ilişkin detayları da kamuoyuyla paylaştı. Tatil süresince yapılan araç denetlemeleri ve trafik işlemleri hakkında bilgi verildi.

Sondakika | Ormanda bulunan kemik parçaları 300 gündür kayıp olan Korhan Berzeg'e ait çıktı Sondakika | Ormanda bulunan kemik parçaları 300 gündür kayıp olan Korhan Berzeg'e ait çıktı

Uyarılar

Sürücülere ve yolculara yapılan uyarılar da önemliydi. Aşırı hız yapmamaları, emniyet kemeri kullanmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda vatandaşlara çağrı yapıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın verdiği bilgilere göre, bayram tatilinde meydana gelen trafik kazalarının sayısındaki artış endişe vericiydi. Vatandaşlar, trafik kurallarına uymaya ve dikkatli olmaya devam etmelidirler.

Editör: Nurican ALBAYRAK