Ali Yerlikaya Haberleri

Ali Yerlikaya haberleri ve güncel Ali Yerlikaya gelişmeleri, Ali Yerlikaya ile ilgili tüm video, Ali Yerlikaya fotoğrafları ve Ali Yerlikaya haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli 41 ilde gerçekleştirdikleri operasyon kapsamında 82 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

ASAYİŞ

13 ilde düzenlenen "Gürz-1" operasyonunda 72 DEAŞ şüphelisi yakalandı; operasyonlarda çok sayıda döviz ve dijital materyal ele geçirildi. Mücadeleye kararlılıkla...

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Evgenii Serebriakov'un Bodrum'da yakalandığını açıkladı.

ASAYİŞ

Hz. Muhammed’e hakaret eden Z.K. adlı şüpheli, İstanbul’da gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, hukuki işlemlerin başlatıldığını...

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın duyurduğu üzere, jandarma tarafından 16 ilde gerçekleştirilen “Narkoçelik-28” operasyonunda büyük bir başarı sağlandı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 16 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-28' operasyonunda tonlarca uyuşturucu madde ele geçirildiğini ve birçok zehir tacirinin yakalandığını duyurdu.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İslami değerlere saldıran ve Hz. Muhammed'e hakaret eden kişinin gözaltına alındığını açıkladı: "Yüce Türk adaleti önünde...

ASAYİŞ

Bakan Ali Yerlikaya, Karabük merkezli "Kuyu-10" operasyonunda Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel'in liderliğindeki organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rize ziyaretinde güvenlik ve huzur konusundaki kararlılığını vurguladı ve halktan ihbar ve destek çağrısında bulundu.

ASAYİŞ

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen Kuyu-9 operasyonlarıyla Abdullah Çapkan ve Ramazan Taş liderliğindeki 2 ayrı organize suç örgütüne yönelik başarılı...

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyada Kur’an-ı Kerim’e saygısızlık yapan şahsın Adana’da yakalandığını açıkladı. Kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da düzenlenen ‘Kalkan-26’ operasyonunda göçmen kaçakçılığı organizatörlerinin yakalandığını duyurdu.

Yandex.Metrica