Ali Yerlikaya Haberleri

Ali Yerlikaya haberleri ve güncel Ali Yerlikaya gelişmeleri, Ali Yerlikaya ile ilgili tüm video, Ali Yerlikaya fotoğrafları ve Ali Yerlikaya haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve Kocaeli merkezlerinde gerçekleştirilen geniş çaplı operasyonlarda iki ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde tefecilik ve dolandırıcılık suçlarıyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen 'Mahzen-40' operasyonlarında 127 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

POLİTİKA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul'da ele geçirildiği iddia edilen silahlarla ilgili olarak İçişleri...

AKTÜEL

İçişleri Bakanlığı, tasarruf tedbirleri çerçevesinde bakan ve bakan yardımcılarının araçları ve koruma polis sayılarını azaltma kararı aldı.

ASAYİŞ

İzmir'de, gizli tanık 'Garson'dan ele geçirilen dijital verilerde ByLock'ta isimleri geçen FETÖ/PDY üyelerine yönelik operasyon düzenlendi.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanlığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen sibergöz-37 operasyonlarında, Türkiye genelinde çocuk tacizcilerine yönelik önemli adımlar atıldı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa Yenişehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

SON DAKİKA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde İstanbul'da uyarıları dinlemeyen ve polise saldıran 210 kişinin gözaltına alındığını...

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü DEAŞ'a yönelik 12 ilde gerçekleştirilen "Bozdoğan-34" operasyonunda 41 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu yıl da 1 Mayıs'ın Taksim Meydanı'nda kutlanmayacağını duyurdu. Bakan Yerlikaya, "Taksim Meydanı toplantı ve gösteri...

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 42 ilde gerçekleştirilen NARKOÇELİK-14 operasyonunda 321 zehir tacirinin yakalandığını açıkladı.

POLİTİKA

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Sur Belediyesi'nde gerçekleştirilen mazbata töreni sonrasında yaşanan olaylarla ilgili soruşturma başlattı.