Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, toplu iş sözleşmesini Tüm-Bel-Sen Genel Başkanı Salih Erol ile imzaladı. İmza töreninde Tüm-Bel-Sen İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Zülfü Palut ve sendika temsilcileri ile belediye bürokratları da hazır bulundu. Bornova Belediyesi ve Tüm-Bel-Sen arasında imzalanan ve 302 memur ile 9 sözleşmeli memuru kapsayan Toplu İş Sözleşmesi, 15 Mayıs 2014 ile 31 Aralık 2015 tarihleri arasında geçerli olacak.

Bornova Belediyesi’nde görev yapan memur ve sözleşmeli memurlara maaşlarına ek olarak aylık 1140 TL sosyal denge tazminatı verilmesi kararlaştırıldı. Çocukların da yüzde 60 ve üzerinde engel durumu olanlara aylık 166.95 TL ilave sosyal denge tazminatı verilecek. Ayrıca sözleşme kapsamındaki personele her yıl tam teşekküllü olarak check-up yapılacak.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, halka hizmet için birlikte çalıştıkları bütün personelin çok değerli olduğunu belirterek, “Belediyemizin olanakları doğrultusunda memurlarımızın beklentilerini karşılayacak bir toplu sözleşme yaptık. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Tüm-Bel-Sen Genel Başkanı Salih Erol da olumlu yaklaşımı nedeniyle Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekkür ederek, tüm memurların en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarına inandığını söyledi.

 


Editör: Haber Merkezi