Festiwell 2024 İzmirlileri sağlıklı yaşamla buluşturuyor Festiwell 2024 İzmirlileri sağlıklı yaşamla buluşturuyor

Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı’nda düzenlenen toplantıda Başkan Mutlu’yla birlikte CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, Konak Belediyesi bürokratları, müdürler ve meclis üyeleri yer aldı. Başkan Mutlu, belediyenin bürokrat ekibini de muhtarlara tanıttı ve “Ekibimiz güçlenerek, yenilenerek devam ediyor. Önümüzdeki beş yılda birlikte çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Herkes Birbirine Destek Olacak, Dayanışma İçinde Çalışılacak

Başkan Mutlu, toplantıda eski usullerin geride bırakıldığını ve artık dayanışma içinde sürdürülen yeni bir çalışma anlayışını hayata geçireceklerini dile getirdi. “Büyükşehir belediye başkanımız ve 28 ilçe belediye başkanıyla düzenli toplantılar yapıyoruz. Eski usul çalışma anlayışı bir kenara bırakıldı. O sokak benim çalışma alanım, bu sokak Büyükşehir’in, şurası benim anlayışı bitti. Biz 28 ilçe ve Büyükşehir CHP belediyesiyiz. Herkes birbirine destek olacak, dayanışma olacak. Gerçekten büyük dayanışma içinde; sen ben ayrımı olmadan çalıştığımız bir yönetim anlayışını İzmir’e getirmek istiyoruz. Topyekün bir başarı hikayesi yazacağız. Kişilerin tek tek isim yapması değil, biz iktidar olmak istiyoruz. Başka türlü bir İzmir ve Türkiye için yola çıktık” ifadeleriyle yeni dönem vizyonunu aktardı.

Temizlikte Yeni Dönem ve Küçük Dokunuşlar

Seçim dönemi sırasında vatandaştan gelen talepleri not aldıklarını ve temizlik konusunun altını çizdiklerini belirten Başkan Mutlu, temizlik harekatı başlattıklarını ifade etti. Özellikle Basmane’den başlayarak Temizlik İşleri ekiplerini sahaya çıkardıklarını ve yoğun bir mesai sürdürdüklerini dile getirdi. Ayrıca, müdürlüklerin taleplere hemen yanıt verdiğini ve küçük dokunuşlarla kentte fark yaratmak istediklerini belirtti.

Başkan Mutlu’nun muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda paylaştığı yeni dönem vizyonu ve yapılan çalışmalar, Konak’ta yaşayan vatandaşlar tarafından olumlu bir şekilde karşılandı. Bu anlayışla ilerleyen Konak Belediyesi’nin, halkın beklentilerine cevap verecek adımlar atması bekleniyor.

Muhabir: HABER MERKEZİ