Sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, ajansın Türkiye'de ve dünya çapında örnek bir kuruluş olma hedefine ilerleyeceklerini belirtti. Gökce, İstanbul'un bilimsel veriler ve İstanbulluların katılımıyla planlanması, şehre ait sorunların tespit edilerek çözümü için strateji ve politika önerileri geliştirilmesini sağlayacaklarını vurguladı.

Gökce ayrıca, İstanbul Planlama Ajansı'nın kuruluş amacı ve ilkelerine uygun olarak, akıl ve bilimin ışığında, farklı disiplinlerden uzman akademisyenlerin ve İstanbulluların katkılarıyla hizmet etmeye devam edeceklerini dile getirdi. Ayrıca, İstanbul'a ek olarak Türkiye'deki yerel yönetimler ve akademiye iş birliği modeli sunacaklarını, böylece Türkiye'de ve dünyada örnek bir kuruluş olma hedeflerine ulaşacaklarını belirtti.

Başkan Ekrem İmamoğlu ile birlikte, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak yeni yatırımlar ve atılımlarla İstanbul ve Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Gökce, yolunun uzun olduğunu ancak heyecanlarının yüksek olduğunu ifade etti.

Mahir Polat | "Şirketlerin 2 milyar dolarına tasarruf yok" Mahir Polat | "Şirketlerin 2 milyar dolarına tasarruf yok"

Editör: Egemen Sayın