İl başkanı Aslanoğlu ve beraberindeki yönetim, CHP Lideri Özgür Özel'in Grup Toplantısı'na katılarak önemli mesajlarını dinledi. İzmir heyeti, toplantının ardından Genel Başkan Özel ile bir araya gelmek üzere planlarını gerçekleştirdi.

Mahir Polat | "Şirketlerin 2 milyar dolarına tasarruf yok" Mahir Polat | "Şirketlerin 2 milyar dolarına tasarruf yok"

Grup Toplantısı Takibi

İzmir İl Yönetimi, CHP Lideri Özgür Özel'in Grup Toplantısı'na katılarak parti içi ve ülke gündemine ilişkin önemli konuları değerlendirdi. Özel'in verdiği mesajları yakından takip eden İzmir heyeti, parti stratejileri ve hedeflerine yönelik bilgilendirme aldı.

Lider İle Görüşme Planları

Toplantının ardından, İzmir heyeti CHP Lideri Özgür Özel'i TBMM'deki makamında ziyaret ederek seçimde gösterilen başarıdan dolayı tebrik etmeyi planlıyor. Şenol Aslanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, liderleri Özel'e desteklerini iletecek ve gelecek süreçteki çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunacak.

Tebrik ve Destek İfade Edilecek

CHP İzmir İl Yönetimi, liderleri Özgür Özel'i seçimde gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ederek desteklerini ifade edecek. Ayrıca, önümüzdeki dönemdeki parti çalışmalarına ilişkin görüş alışverişinde bulunarak işbirliği ve dayanışma mesajları iletecek.

Editör: Nurican ALBAYRAK