Ancak daha sonra bu paylaşımını silen Bakan, silahların gerçek olmadığını, bir TRT dizisi için kullanıldığını ifade etti. Konuyla ilgili olarak bilgilerin netleşmesini beklediğini belirten Bakan, yeniden paylaşım yapacağını açıkladı.

Dünya liderlerinin tehlikeli yaşamı | Suikastlar ve siyasetteki riskler Dünya liderlerinin tehlikeli yaşamı | Suikastlar ve siyasetteki riskler

Bakan'ın gece yarısı yaptığı ilk paylaşımda, İstanbul'da Yunus polis ekiplerinin uzun namlulu silahlara el koyduğu iddiasını dile getirmiş ve İçişleri Bakanı'na silahların menşei hakkında sorular yöneltmişti.

Ancak bir süre sonra bu paylaşımını kaldıran Bakan, aldığı bilgilere göre silahların bir TRT dizisi olan "Teşkilat" için kullanıldığını öne sürdü. Bakan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kendisine ulaşan bir mesajı paylaşarak, silahların bir dizi aracında bulunduğunu ve savcının silahların iade edilmesini istediğini belirtti.

Bu gelişmeler üzerine Murat Bakan, silahlarla ilgili bilgilerin netleşmesini bekleyerek konuyu yeniden değerlendireceğini ifade etti.

Editör: Sedef Didem Ezme