İkisi arasında bir bağlantı kuramayabilirsiniz. Kuranlara da komple teorisyeni diyebilirsiniz. Bunu size aklı selimle açıklayanlara deli gözüyle bakabilirsiniz. Ama kafanızı kuma gömmek bu sefer sizi kurtaramaz. Çok büyük bir kumpas dönüyor. Ve bu bizi çok yakından etkileyecek. Emin olabilirsiniz.
Konuya yabancı olanlar için, Epstein'den biraz bahsedelim. Amerika'daki yahudi cemaatinin, en önemli üyelerinden biridir. Hollywood'da söz sahibidir. Amerikan medyasını da en iyi kullananlardan biridir. Sahibi olduğu adada verdiği sapık ve vahşi partileri ıspatlı ve delillidir. Bu adada, küçücük çocukların, tecavüze uğradığı, sapık ayinlerde kurban edilerek, kanlarının içildiği, öldürüldüğü ve etlerinin yendiği bilinen gerçekler. Bunlar insanın kanını dondurmaya yeter de artar.
Daha vahimi ise şu; bu işleri dünyanın en kuvvetli, en prestijli insanları ile beraber yapmışlar. Mesala Prens Andrew, mesala Bill Gates, Hillary Clinton, Bill Clinton, Mark Zuckerberg...
Ve daha niceleri! Bu isimleri rahat rahat sayabiliyorum, zira ekran önünde Epstein ile olan bağlantılarını itiraf ettiler. Çocuk yedik, bebeklerin kanlarını içtik demediler ama adaya gittiklerini, Epstein ile bağlantıları olduğunu kabul ettiler!
Burada bir makas değiştirelim. Başka konuya girelim. Amerika'nın en büyük 500 şirketinden, 485'i 3 tane yatırım bankasına ait. Bunu internette kısa bir araştırma yaparak görebilirsiniz. Örneğin ABD'nin bütün büyük bankaları, petrol şirketleri, uçak şirketleri gibi dev işletmeler, bu 3 yatırım bankasına ait. Bu bankalarda hesap açtırabilmek için, 4 MİLYAR DOLAR alt limit! Evet yanlış okumadınız! 4 MİLYAR DOLAR!!!
Bu yatırım bankaları kime mi ait? İşte onu bilemiyoruz! Ne kadar derin ve dikkatli araştırsanız da asla bu 3 yatırım bankası kime ait öğrenemiyorsunuz!
Ama bu yukarıda ismini zikrettiğim insansılar, bu bilgilere sahip. Biraz sıkıştırılsalar, döküleceklerdi. Tam sıkıştırılmaya başlandıklarında, Pakistan, Afganistan'a saldırdı. Bu savaşla beraber, halkın ilgisinin, savaşa yönleneceğini düşündüler. Fakat Amerikan kamuoyu, bu haberle pek ilgilenmedi. Hala merakla Epstein dosyası ile ilgilenmeye devam ettiler! Herkes perde arkasındaki isimleri merakla bekliyordu. Ama İran'a yapılan saldırılarla beraber kamuoyu ilgisini değiştirmeyi başardılar. İsrail ve Epstein yandaşları medya uzmanı. İlgiyi nasıl yöneteceklerini çok iyi biliyorlar. Yine usrta işi bir manipülasyona imza attılar ve Epstein dosyalarını gündemden düşürmeyi başardılar!
Bu kadar hukuksuz bir saldırının, dünya tarihinde eşine az rastlanır! Hiçbir uluslararası hukuk angajmanı bu saldırıyı açıklayamaz! Zaten Abd ve İsrail'in bu kadar pervasız olması da bundan! Hukuk başından beri rafa kalkmış durumda.
Dün itibariyle, Hürmüz Boğazı kapandı. Dünya petrol ticaretinin, yüzde yirmisi bu boğazdan geçiyor. Petrol, buğday gibi ürünlerin, üretimindeki yüzde on azalma, fiyatlara yüzde on artış olarak yansımaz. Fiyatları ikiye katlar. Petrol zamlarına hazırlıklı olun.
Bize etkileri bununla da kalmayacaktır. Yeni bir göç dalgası da kaçınılmaz görünüyor. İran halkının yaklaşık üçte biri Türk kökenli. Traktör futbol takımının, sosyal medyasını biraz araştırın. Ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.
Tabii ki bitmedi...
Ama bugünlük bu kadar içinizi kararttığım yeter. Devamını önümüzdeki günlerde yazacağım. Ama önce siz Atatürk'e diktatör diyorsunuz değil mi? Önce onu konuşacağız.
Sevgi ve Saygılarımla