Yaklaşık 6 ay cezaevinde kalan Nihal Candan'ın sağlık durumuyla ilgili endişeler de bu tartışmalara yakıt olmuştu.

Ünlü fenomen Bahar ve Nihal Candan kardeşler, suç örgütü üyeliği ve kara para aklama iddialarıyla 16 Kasım 2023 tarihinde tutuklanmıştı. Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla birlikte, Nihal Candan'ın anoreksiyaya yakalanıp 37 kiloya kadar düşmesi dikkatleri üzerine çekmişti.

Bruxelles Korner 9. kuruluş yılını kutladı Serap Yenici sahnede Bruxelles Korner 9. kuruluş yılını kutladı Serap Yenici sahnede

Anoreksiya teşhisi konulan Nihal Candan, bu durumunun etkisiyle tahliye edilmişti. Tahliyesinin ardından ilk gününü ailesiyle geçirdiğini belirten Candan, ikinci günü ise uzun bir süredir gitmediği kuaföre gitmişti.

"BUNDAN SONRA DAHA DİKKATLİ OLACAĞIM"

Nihal Candan şimdi de sokak röportajları ile gündeme geldi. Bir televizyon programında sokak röportajı gerçekleştiren Nihal Candan eski eşiyle ilgili de açıklama yaptı. Candan konuyla ilgli şu ifadeleri kullandı: "Eşimi seviyorum onunla boşanmak için sebebim yok. Kız çocuğum olmasını istiyorum"

Fenomen Candan ayrıca koğuş günlerini anlatırken tepki çeken bir açıklama yaptı Nihal Candan açıklamasında "Bundan sonra çok dikkatli olacağım. Suç işlemedim ama dikkatli davranmadım." şeklinde konuştu.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI

Röportajı izleyen bazı sosyal medya kullanıcıları ise, "Kızın ayakta duracak hali yok", "Bundan sonra daha dikkatli davranacağım dedi alın içeri", "Ben olsam insan içine çıkamazdım" şeklinde yorumlar yaparak tepki gösterdiler. 

Editör: Sedef Didem Ezme