Maliye, Muhasebe ve Hesap Uzmanı Kadir Duran yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Bruxelles Korner Gazetesi, 9. kuruluş yılını görkemli bir resepsiyonla kutladı. Brüksel'in gözde mekanlarından The Embassy Room Brussels'ta düzenlenen "BRUXELLES KORNER 9. KURULUŞ YILI" Resepsiyona müzikolog yorumcu Serap Yenici, Murat Barbaros Ülkü Dursun ve Hüseyin Ergoçmez (Arman) sahne aldı.

Müzik ve Sohbet Eşliğinde Kutlanan Bir Akşam

Resepsiyona, siyasetçiler, iş adamları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, gazeteciler ve özel davetliler katıldı. Resepsiyonda, ABBB Başkanı Kadir Duran, Belçika'da yaşayan Türk toplumunun sesi olmayı hedeflediklerini ve 9 yılı geride bıraktıklarını ifade etti. Başkan Duran, 9 yıldır birlikte çalıştıkları ve Bruxelles Korner'e katkıda bulunanlara da teşekkür etti.

Tori Spelling'den şok itiraf, "Tek eşlilik tarihe karışacak" Tori Spelling'den şok itiraf, "Tek eşlilik tarihe karışacak"

Serap Yenici Konseriyle Gecenin Finali

Resepsiyonun ardından, Bruxelles Korner Medya Grubu adına Zehra Özer, Derya Soysal, Sait Köse, Serap Yenici, Nerkiz Şahin, Belma Tek, Fikret Aydemir, Hakan Erzurumlu, Prof. Dr. Ali Vural, Gülten Abacı, Dr. Güngör Gökdağ, Fikriye Ayrancı Keper, Saral Erdemir Solmaz, Hüseyin Ekmekçi, Okan Geçgel, Hüseyin Dönmez, Yüksel Çilingir ve Tayfun Anıl'a Bruxelles Korner ailesine olan katkıları nedeniyle 9. Yıl anısına plaket takdim edildi.

Gecenin finalinde ise Serap Yenici, tüm misafirlerin de katılımıyla Gold FM radyosuna ait Villa Noza'da özel bir konser sundu.

Kadir Duran Milletvekili Adaylığını Açıkladı

Serap Yenici'nin konseri sonrası Kadir Duran, adım attığı her sektörde başarılı işler sunduğunu ve milletvekili adaylığını da açıkladığını duyurdu.

Editör: Sedef Didem Ezme