Baharın gelişini kutlamak için düzenlenen etkinlik, dans edip stres atmak isteyenler için mükemmel bir fırsat sunarken, Balçova Belediyesi'nin öncülüğünde gerçekleşti.

Hıdırellez Kutlamaları Coşkuyla Başladı

Balçova Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Hıdırellez etkinliği, bölge halkının yoğun ilgisiyle karşılandı. Adalet ve Demokrasi Parkı, renkli kıyafetler ve neşeli danslarla dolup taşarken, vatandaşlar zabıta kontrolünde yakılan ateşlerin etrafında toplandı.

Whatsapp Görsel 2024 05 06 Saat 10.38.42 932072D9

Vali Elban'dan gençlere | Cumhuriyet Meydanı'nı dolduralım Vali Elban'dan gençlere | Cumhuriyet Meydanı'nı dolduralım

Başkan Onur Yiğit: "Geleceğe Umutla Bakıyoruz"

Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, etkinlik alanında yaptığı konuşmada, baharın simgesi Hıdırellez'in umut ve bereket getirdiğine vurgu yaptı. Yiğit, "Bugünlerde yeşeren bitkiler gibi umutlarımız da yeşerdi. Artık geleceğe karamsar değil umutla bakıyoruz." dedi.

Whatsapp Görsel 2024 05 06 Saat 10.38.54 3E5Fd130

Hıdırellez Ateşiyle Dilekler Yükseldi

Etkinlikte, vatandaşlar dilek kağıtlarına hayallerini yazarken, Balçova Belediye Başkanı da daha adil ve eşit bir ülke özlemine dikkat çekti. Hıdırellez ateşi etrafında toplanan kalabalık, dileklerini yaktıkları ateşe bırakarak umutlarını paylaştı.

Whatsapp Görsel 2024 05 06 Saat 10.39.11 9Ef13621

Balçova Efem Halk Dansları Topluluğu Coşturdu

Etkinlik kapsamında Balçova Efem Halk Dansları Topluluğu da unutulmadı. Renkli kıyafetleri ve enerjik performanslarıyla izleyicileri coşturan topluluk, Hıdırellez kutlamalarına ayrı bir renk kattı.

Ücretsiz Lokma Dağıtıldı, Coşku Doruklara Çıktı

Hıdırellez etkinliği sırasında vatandaşlara ücretsiz lokma dağıtıldı. Bu jest, etkinliğe katılanların mutluluğunu daha da artırdı ve birlikte geçirilen bu özel günü unutulmaz kıldı.

Balçova'da gerçekleşen Hıdırellez etkinliği, coşku dolu anların yaşandığı, umut ve bereketin paylaşıldığı unutulmaz bir etkinlik oldu. Gelecek yıllarda da benzer etkinliklerle birlik ve dayanışma ruhu daha da pekişeceğe benziyor.

Editör: Egemen Sayın