Irak Haberleri

ırak haberleri ve güncel ırak gelişmeleri, ırak ile ilgili tüm video, ırak fotoğrafları ve ırak haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


POLİTİKA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Milyonlarca Suriyelinin yarıdan fazlası şu anda ülke dışında. Bunların güvenli bir şekilde ülkelerine dönmesi gerekiyor” dedi.

SON DAKİKA

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde tespit edilen 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

SON DAKİKA

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 9 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı, Metina bölgesinde 4 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini ve teröristlerin sığınağında çok sayıda mühimmat ele geçirildiğini duyurdu.

SON DAKİKA

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirdiği operasyonlarda 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

TÜRKİYE

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 9 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyi dahil yürütülen operasyonlarda son bir haftada 57 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

SON DAKİKA

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Irak’ın kuzeyindeki bölgede 2 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

SON DAKİKA

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Irak’ın kuzeyindeki bölgede 2 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından yapılan açıklamada, "Üçüncü dünya savaşı gibi karanlık bir tabloyu başta ülkemiz olmak üzere kimse istemez, ama...

SON DAKİKA

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Irak'ın kuzeyinde 32 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

POLİTİKA

Irak'a 13 yılın ardından ilk resmi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşid ile Bağdat Sarayı'nda bir araya geldi.

Yandex.Metrica