Caddede ve yolu işgal eden eşyaların kaldırılmasını sağlayan Başkan Günay, vatandaşların rahatça yürüyüp alışveriş yapabilecekleri bir ortamın oluşturulmasına vurgu yaptı.

1 (4) (1)

Sahil Projesi İncelendi, Bilgi Alındı

Başkan Günay, müdür ve amirleri toplayarak sahil projesini yerinde inceledi ve projenin ilerleyişine dair bilgi aldı. Ardından Mithatpaşa Caddesi'nde esnafı ziyaret eden Günay, hayırlı işler dileyerek vatandaşlarla sohbet etti.

19 Mayıs Çeşme'de coşkuyla kutlandı 19 Mayıs Çeşme'de coşkuyla kutlandı

Mihtatpaşa1

Mithatpaşa Caddesi'nin Önemi

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, Mithatpaşa Caddesi'nin Güzelbahçe için önemli bir cadde olduğunu belirtti. 25 kilometrelik uzunluğuyla 4 ilçeyi kapsayan bu caddeyi tek tip tabelaya dönüştürme projeleri olduğunu dile getirdi. İnsanların alışverişlerini rahat yapabilmeleri ve yürüyüşlerini engelsiz sürdürebilmeleri için gerekli düzenlemelerin yapılacağını vurguladı.

I M G N1825

Başkan Günay'ın Açıklamaları

Başkan Günay, Mithatpaşa Caddesi'nin Güzelbahçe'nin reklam yüzü olduğunu belirterek, caddeye gereken önemi verdiklerini ifade etti. Engellerin kaldırılmasıyla birlikte caddeyi daha keyifli bir hale getireceklerini söyledi ve projelerinin İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirileceğini aktardı.

Editör: Egemen Sayın