Efes Selçuk Belediyesi'nin desteklediği 17. Çeşme Yarımada Spor Oyunları'na katılan 197 sporcu ve 18 antrenör, Efes Selçuk'u büyük bir gurur yaşattı.

"İlham veren kentin çocukları"

Başkan Ceritoğlu Sengel, sporcuların başarılarıyla gurur duyduklarını ifade ederek, "Hepiniz Yarımada’da efsane işler çıkarmışsınız. Telefonlarım susmuyor. Yarımada Oyunlarına katılan ilçelerin hem belediye başkanları hem de eğitmenleri sizin başarınızı tebrik ediyorlar. Ben de diyorum ki; 'Onlar İlham Veren Kentin ilham veren çocukları olduğu için böyleler'. Hepinizi tebrik ediyorum. Her birinizle gurur duyuyorum. Efes Selçuk’u öyle güzel temsil etmişsiniz ki, bizleri gururlandırdınız" dedi. 

Yeni organizasyonlar 

Ayrıca, Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, Efes Selçuklu sporcuların başarılı performansları sonrasında Pamucak Sahili’nde plaj voleybolu ve diğer spor dalları için bir organizasyon düzenleme planlarını da açıkladı.

Sporcular Tebrik (4)

Başkan Sengel, sporculara ve antrenörlere teşekkür ederek her bir sporcuya madalya taktı. 

Başkan Cemil Tugay'dan gençlere: "Dünyayı kurtaracak kahramanlar sizsiniz!" Başkan Cemil Tugay'dan gençlere: "Dünyayı kurtaracak kahramanlar sizsiniz!"

Editör: Simge Akbulut