Karşıyaka geçen hafta , son dakika golüyle kazandığı maçtan sonra , Gümüşhane Kelkit Spor deplasmanında da yıldızı Fatih Taşdemir’in 89 ve 90+4’üncü dakikalarda kaydettiği gollerle maçı kazanmayı bildi ve yarışa devam dedi . 

  Karşıyaka’yı yarışta tutan galibiyeti taçlandıran ise bütün rakiplerinin puan kaybetmesi oldu! 

 3gen holding Elazığ , deplasmanda Efeler 09 ile 1-1 , TPAO Batman da sonuncu Sapancaspor ile 0-0 berabere kaldı. Turgutlu da deplasmanda 4-2 kaybedince, Karşıyaka avantajlı duruma geçti. Turgutlu ve Efeler’in birer hafta da bay geçeceklerini unutmayalım ! 

  Son 4 hafta ! Ve öyle bir lig var ki akıllara zarar! Bütün taraftar , işi gücü bıraktı , elde hesap makineleri , hesap yapıyor ! Zira zirve ile arada sadece 4 puan ve üstündeki diğer 2 takımla ,1 puan fark kaldı . 6. sıradaki Anadolu Üniversitesi 31 puanla play of hattında , 13. Ergene Velimeşe’nin 26 puanı var ve küme düşme hattında ! Aralarında 5 puan fark var. Sonuncu Sapanca’nın bile 22 puanı var ! Küme düşme hattındaki takım bile , 4 galibiyet yapsa , play of şansı var ! Ve 6. Anadolu Üniversitesi dahil , herkes küme düşebilir ! Böyle bir lig , uzun süredir görmedim. Her takım , kendini kurtarmaya oynuyor. Herkes can derdinde. O yüzden hiçbir maç garanti değil. Hiçbir maç da kağıt üzerindeki gibi olmayacaktır. Her maç süprize gebe ! 

  Karşıyaka’nın işi bir tık kolaylaştı. Çünkü beraberlik kimseye yetmeyeceği için, rakipler artık çok kapalı oynayamaz. Ama bu demek değil ki maçlar kolay! Tam tersi. Çok zor maçlar bizi bekliyor. İyi konsantrasyon ve arzulu , istekli oyun şart! Bu gerçekleşirse 2.liğimiz normal sonuç. 

  Şampiyonluk mu ? Onu bekleyip göreceğiz. Ben bu sene bu ligi çıkacağımıza inanıyorum . Yönetim, üzerine düşeni yapar ve futbolcularımızı motive ederse , bu iş olur. 

   Büyük Karşıyaka taraftarı ! Haydi iş başına ! Dolduralım tribünleri ! Çıkarın bayrakları ! Bayram yerine çevireceğiz Karşıyaka’yı ! 

  Sevgi ve Saygılarımla …