Dikili'de 4 saattir süren yangın yerleşim yerlerine ulaştı! Dikili'de 4 saattir süren yangın yerleşim yerlerine ulaştı!

İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında lastik bottan düşen ve 13 gündür kayıp olarak aranan bir çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Bu olayın ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan çocuğun ailesi ve çevresi büyük bir üzüntü içinde.

Kurtarma Çalışmaları Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekipler, Karaburun ilçesi açıklarında içerisinde düzensiz göçmenler bulunan bir lastik botun yardım çağrısı yapması üzerine hemen harekete geçti. Yapılan operasyonla 15 düzensiz göçmen kurtarılırken, 4 kişinin denize düştüğü bilgisi üzerine arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Trajik Son Çalışmalar sonucunda deniz yüzeyinde 2 düzensiz göçmen ve 1 çocuk daha bulundu. Ancak, aranan çocuğun cansız bedenine ulaşılmasıyla trajik bir son yaşandı. Kayıp olan çocuğun cansız bedeni, 13 gün sonra bulundu.

İnceleme Devam Ediyor Olayın ardından yapılan inceleme sonucunda çocuğun cansız bedeni, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ailenin ve çevrenin büyük üzüntü yaşadığı bu olayla ilgili incelemeler sürüyor.

Editör: Sedef Didem Ezme