Trump’ın göçmenlere yönelik seçim vaadi korkuya neden oldu Trump’ın göçmenlere yönelik seçim vaadi korkuya neden oldu

Programda, besteci ve AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları ve ekibinin Gençlik ve Spor Bakanlığı için özel olarak bestelenen 19 Mayıs Marşı'nı seslendirmesi dikkat çekti.

Cumhurbaskani Erdogan Genclerle Bulustu 19 Mayis 17343809 6746 M

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere hitaben yaptığı konuşmada, "Sevgili gençler, kıymetli sporcularımız, sizleri en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. Sizlerin şahsında aydınlık yarınlarımızın güvencesi olarak gördüğüm tüm genç kardeşlerime buradan sevgilerimi, saygılarımı gönderiyorum. Bugün Türk gençliğini temsilen aramızda milli sporcularımızın yanı sıra siyasette, bilimde, müzikte ve çalışma hayatında başarılarıyla gurur kaynağımız olan gençlerimiz de bulunuyor." diye konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasının devamında, 19 Mayıs'ın Türk gençliği için önemine vurgu yaparak, "19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün, yılgınlığa karşı umudun, teslimiyete karşı milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür." ifadelerini kullandı.

Konuşmasında gençlerin ülkenin her alanında önemli roller üstlendiğine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizin en büyük umudu sizlersiniz." dedi ve gençlerin Türkiye'nin geleceğinde önemli bir yerinin olduğunu vurguladı.

Editör: Simge Akbulut