Galatasaray ile Fenerbahçe, ligin zirvesindeki yerlerini korumak için kozlarını paylaşacak. Rams Park'ta oynanacak olan müsabakayı deneyimli hakem Arda Kardeşler yönetirken, yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay üstlenecek.

Fenerbahçe’nin yükselen yıldızına İtalyan kancası Fenerbahçe’nin yükselen yıldızına İtalyan kancası

Galatasaray cephesinde heyecan dorukta. Okan Buruk'un öğrencileri, şampiyonluk için son haftaya bir adım yaklaşmanın hesaplarını yapıyor. Sarı-kırmızılılar, bu mücadeleden sadece bir puan alarak 24. şampiyonluklarını ilan etme şansını elde edecek. Ancak Fenerbahçe'nin sert rakipliği, işleri kolaylaştırmayacak.

Fenerbahçe ise deplasmanda kazanarak şampiyonluk umutlarını son haftaya taşımayı hedefliyor. Sarı-lacivertli ekip, Galatasaray'ı mağlup ederek puan farkını son haftaya öncesinde üçe indirmeyi amaçlıyor.

Maç öncesinde her iki takımın muhtemel 11'leri de merak konusu. İşte muhtemel 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Kaan Aykan, Nelsson, Davinson Sanchez, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Hakim Ziyech, Mertens, Barış Alper Yılmaz, Icardi.

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Çağlar Söyüncü, Oosterwolde, Ferdi, Fred, Djiku, Szymanski, Mert Hakan Yandaş, Tadic, Batshuayi (Dzeko).

Editör: Simge Akbulut