Medical Point’te spor ve sağlık bir arada Medical Point’te spor ve sağlık bir arada

Basketbol Süper Ligi’nin son haftasında karşılaştığı Bodrumspor’u 120-76 mağlup ederek sezonu 7’nci sırada bitiren Aliağa Petkimspor, şampiyonluk için Play-Off oynamaya hak kazandı. Rakibine 120 sayı atan İzmir ekibi, bu sezon 4’üncü kez bir maçta 100 sayının üzerinde skor üretmiş oldu. Daha önceki 3 maçta Aliağa Petkimspor, 5’inci hafta mücadelesinde Tofaş’a 107 sayı, 12’nci hafta müsabakasında Darüşşafaka'ya 112 sayı ve 22’nci karşılaşmasında da Manisa Büyükşehir’i 106 sayıyla geçmeyi başardı. Böylece Aliağa Petkimspor, ligdeki tüm takımlar arasında skorda en fazla üç haneli sayıları bulan takımlar arasında yer alıyor.

ALİAĞA PETKİMSPOR RAKİBİNİ BEKLİYOR

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde sezonu 7’nci sırada bitirerek şampiyonluk için Play-Off oynamaya hak kazanan Aliağa Petkimspor, rakibini beklemeye başladı. Ligi ikinci sırada tamamlayacak takımla çeyrek final mücadelesine çıkacak olan İzmir ekibi, Anadolu Efes veya Fenerbahçe ile eşleşecek. İki takımında müsabakalarını yakından takip eden Aliağa Petkimspor, ne olursa olsun seriye İstanbul deplasmanıyla başlayacak

GÖREN’LE DEVAM

Aralık 2021'den beri 3 sezondur takımı yöneten 49 yaşındaki çalıştırıcının sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi yenilendi. İlk kez Avrupa arenasında da yer almayı garantileyen Petkimspor'da Burak Gören, yeni sezonda takımın dümeninde olacak.

Editör: Adnan Karabulut