Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için yarın sandık başına gidecek.

Seçim sonunda yeni seçilecek olan belediye başkanına görevi devredecek olan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin sosyal medya hesabından veda mesajı yayımladı.

Ali Engin mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Bundan 5 yıl önce Cumhuriyet Halk Partimizin yerel seçimlerde Türkiye rekorunu kırarak başladığım Narlıdere Belediye Başkanlığı görevimi tamamlıyorum.

Cumhuriyetimizin 100.yılında Narlıdere’mize Belediye Başkanlığı yapmanın, vatandaşlarımıza hizmet etmenin onurunu, gururunu ve ayrıcalığını her zaman üzerimde taşıyacağım.

Güzel anılar ve dostlar biriktirdiğim bu güzel yolda alanında yetkin ve özverili mesai arkadaşlarımız, Meclis Üyelerimiz, Muhtarlarımız ve STK’larımız ile birlikte çok çalıştık.

‘Geleceğin Narlıdere’sini yaratmak için büyük çaba sarf ettik, her zaman şeffaf olduk ve her yaştan insanımıza güzel hizmetler sunduk.

Bu süreçte vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırdık. İlçemizin potansiyelini ortaya çıkardık, kültürel zenginliğini koruduk ve ekonomisini büyüttük.

Narlıdere’mizi 5 yıl boyunca bizlere emanet eden vatandaşlarımıza ve bana bu onuru yaşatan Partimize şükranlarımı sunuyorum. Her zaman, her koşulda yanımda olan aileme teşekkür ediyorum.

Gece müzeciliği Efes Antik Kenti'nde parlıyor! Gece müzeciliği Efes Antik Kenti'nde parlıyor!

Narlıdere’mizin emin ellerde olduğuna inanıyor, yeni seçilecek Belediye Başkanımıza görevinde başarılar diliyorum. İstemeyerek de olsa kalbini kırdıklarımız varsa özür diliyor; herkese saygı ve sevgilerimi gönderiyorum."

Editör: Nurican ALBAYRAK