Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, seçim sözlerini yerine getirme kararlılığını gösterdi. MASKİ Genel Kurulu'nun 18 Nisan'da olağanüstü bir toplantı yaparak ilk 2 ton suyu 1 TL'ye sunmayı ve kartlı sayaç düzenlemesini görüşeceğini duyurdu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan yeni dönem muhtarlara iş birliği mesajı verdi Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan yeni dönem muhtarlara iş birliği mesajı verdi

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından gerçekleştirilen Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ilk toplantısında konuşan Başkan Zeyrek, meclis üyeleri ve Manisalılara Ramazan Bayramı'nı tebrik etti. Tarihi bir süreç yaşandığını vurgulayan Zeyrek, seçilen belediye başkanlarını ve meclis üyelerini tebrik ederek Manisa için çalışacaklarını belirtti.

Başkan Zeyrek ayrıca, 23-28 Nisan haftasında gerçekleştirilecek Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'ni kutlayacaklarını ifade etti. Festivalin 28 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek saçım törenine Genel Başkanları Sayın Özgür Özel'in de katılacağını belirtti ve tüm Manisalıları bu etkinliğe davet etti.

“SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ”

Öte yandan konuşmasının son bölümünde Manisalıların merakla beklediği bir konuya da değinen Başkan Zeyrek, “Sözlerimin son bölümünde Manisa halkımızın merakla beklediği ve seçim sözümüz olan ilk 2 ton su 1 TL ve kartlı sayaç düzenlemesi için MASKİ Genel Kurulunu 18 Nisan Perşembe günü, saat 18.00’de Olağanüstü Toplantıya çağıracağımızı da buradan belirtmek istiyorum. Sözümüzün arkasındayız ve hemşerilerimizin beklentilerine gerekli karşılığı vereceğiz. Bundan kimsenin şüphe duymamasını istiyorum. Manisalıların mutluluğu, huzuru ve yüzlerinin gülmesi için projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. 5 yıllık hizmet dönemimiz boyunca hayata geçireceğimiz projelerimizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Ekspres