Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, seçim mesaisine erken saatlerde başlayarak, İzmir'deki okullarda görevli olan sandık görevlilerini ziyaret edip başarılar diledi. Aslanoğlu yaptığı açıklamada, "Sandık ve okul görevlisi arkadaşlarımızı ziyaret ettim. Hepsi görevlerinin başında ve oylarınıza sahip çıkmaya hazır. Tek bir oyun heba olmasına izin vermeyeceğiz. Tüm İzmirlileri demokrasimize sahip çıkmak için sandığa davet ediyorum" dedi.

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için bugün sandık başında. Oy verme işlemi başlarken, seçmenler saat 17.00'ye kadar oy kullanabilecek.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde seçim hareketliliği tüm hızıyla başladı.

2024 yılı berber ve kuaför fiyatları ne? Güncel berber ve kuaför fiyat tarifesi 2024 yılı berber ve kuaför fiyatları ne? Güncel berber ve kuaför fiyat tarifesi

İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, seçim mesaisine Karabağlar’da sandık görevlileri ile birlikte sahurda buluşarak başladı.

Aslanoğlu, oy kullanma işlemi başlamadan önce Buca Vali Rahmi Bey İlkokulu’nda görevli okul ve sandık görevlilerini ziyaret etti.

"TEK BİR OYUN HEBA OLMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Bayraklı Nedret İlhan Keten ortaokulunda sandık ve okul görevlilerini ziyaret eden Aslanoğlu, "Hepsi görevlerinin başında ve oylarınıza sahip çıkmaya hazır. Tek bir oyun heba olmasına izin vermeyeceğiz. Tüm İzmirlileri demokrasimize sahip çıkmak için sandığa davet ediyorum" dedi.

"TÜM GÖREVLİLEİRMİZ SANDIK BAŞINDA"

Öte yandan Aslanoğlu, Konak Atatürk Lisesi ziyaretinde  ise "Sevgili İzmirliler gönlünüz rahat olsun. Seçim günü için tüm görevlilerimiz sandık başında sizleri bekliyor." dedi.

Editör: Nurican ALBAYRAK