Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin yeni döneminin ilk toplantısında, Başkan Ferdi Zeyrek, seçim vaatlerine sadık olduklarını ve hizmet sözlerinin arkasında olduklarını vurguladı.

Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, Yunusemre'yi Coşturacak! Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, Yunusemre'yi Coşturacak!

Yeni Döneme Başlangıç Heyecanı

Başkan Zeyrek, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2024-2029 döneminin ilk toplantısında yaptığı konuşmada, demokratik sürecin önemine vurgu yaparak yeni dönemin heyecanını paylaştı.

"Manisa'ya Hizmet Edeceğiz"

Başkan Zeyrek, Manisa'nın önemini vurgulayarak, yeni dönemde Manisa'ya hizmet etmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Seçimlerin bir kazananı olmadığını, tüm Manisalıların kazandığını vurgulayan Zeyrek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Önemli Günleri Kutladı

Başkan Zeyrek, konuşmasında Polis Haftası'nı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Ayrıca, teleferik kazası sonrası başsağlığı dileyerek, vatandaşların güvenliği için çalışacaklarını vurguladı.

Manisa'nın Festival Kutlamaları

Zeyrek, Manisa'nın önemli festivali olan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'nin de 23-28 Nisan haftasında kutlanacağını ifade etti. Festivalin Manisa için önemine değinen Zeyrek, herkesi etkinliklere davet etti.

"Projelerin Arkasındayız"

Konuşmasının sonunda Başkan Zeyrek, seçim vaatlerinden biri olan ilk 2 ton suyun 1 TL olması ve kartlı sayaç düzenlemesi için çalışacaklarını söyledi. MASKİ Genel Kurulu'nu olağanüstü toplantıya çağırdığını belirten Zeyrek, projelerinin hayata geçirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: Nurican ALBAYRAK