Saylan, çiftçilerin Türkiye'nin gücü ve gururu olduğunu vurgulayarak, Erkunt Traktör olarak çiftçilerin yanında olduklarını belirtti.

Tarım sektörünün Türkiye ekonomisindeki önemine değinen Saylan, tarımın sadece ekonomiye katkı sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda gündelik hayatın bel kemiğini oluşturduğunu ifade etti. "Milli ekonominin temeli tarımdır" ilkesini benimseyerek, tarımın sürekli gelişmesi ve ilerlemesi gerektiğine olan inancıyla Erkunt Traktör olarak çiftçilere destek olmaya devam ettiklerini dile getirdi.

EGİFED Başkanı İlter: "TÜGİK kuruluş amacı ve değerlerinden saptı" EGİFED Başkanı İlter: "TÜGİK kuruluş amacı ve değerlerinden saptı"

Erkunt Traktör'ün "Çiftçinin Gücü ve Gururu" sloganıyla hareket ettiğini belirten Saylan, çiftçilere olan desteğin sadece bir iş ilkesi olmadığını, aynı zamanda bir inanç ve köklerle bağlantılı olduğunu vurguladı. 2003 yılından bu yana Türkiye'nin ilk yerli tasarım traktörünü üretmek amacıyla çiftçilerin yanında olduklarını ifade eden Saylan, çiftçilere sadece bir ürün değil, aynı zamanda onların ihtiyaçlarına cevap veren bir dost olduklarını belirtti.

Saylan, çiftçilerin sabrı, çalışkanlığı ve memleketlerine olan sevgisiyle Türkiye'nin her daim baş tacı olduklarını sözlerine ekledi. "Güçlü bir ekonomiye giden yol, tarımın sürekliliğine bağlıdır" diyen Saylan, çiftçilere olan saygı ve minnettarlığını dile getirerek Dünya Çiftçiler Günü'nü en içten dileklerle kutladı.

Editör: Sedef Didem Ezme