Geçen hafta sarı kart gören Becao cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Bunun yanı sıra, dünkü antrenmanda sakatlanan Cengiz Ünder ile sakatlıkları bulunan İsmail Yüksek ve İrfan Can Kahveci'nin de maçta forma giyemeyecek.

Türkiye play-off maçında Norveç'e yenildi Türkiye play-off maçında Norveç'e yenildi

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Kaan Aykan, Nelsson, Davinson Sanchez, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Hakim Ziyech, Mertens, Barış Alper Yılmaz, Icardi

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Çağlar Söyüncü, Oosterwolde, Ferdi, Fred, Djiku, Szymanski, Mert Hakan Yandaş, Tadic, Batshuayi (Dzeko)

Şampiyonluk Yarışı

Galatasaray, Fenerbahçe'yi ağırlayarak 24. şampiyonluğuna çok yaklaşmış durumda. Lider Galatasaray'ın şampiyon olması için 1 puan yeterli olacak. Ancak Fenerbahçe'nin de şansı devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip, Galatasaray'ı yener ve sonraki maçında da galip gelirse, şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıyabilecek.

Galatasaray'ın İç Sahada Başarısı

Ev sahibi avantajını sonuna kadar kullanan Galatasaray, bu sezon iç sahada oynadığı maçlarda gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Takım, taraftarının da desteğiyle iç sahada oynadığı tüm maçları kazanarak önemli bir istatistiğe imza atmış durumda.

Editör: Sedef Didem Ezme