Genç Haberleri

genç haberleri ve güncel genç gelişmeleri, genç ile ilgili tüm video, genç fotoğrafları ve genç haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gençlerin umut kaynağı olarak CHP'yi gördüğünü ve partinin hızla büyüdüğünü söyledi. "Her hafta 10 bin...

YEREL YÖNETİMLER

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Selçuk’ta gençlere seslendi: "Dünyayı kurtarmak için kahramanlar gerek, sizler bu kahramanlar olabilirsiniz."

YEREL YÖNETİMLER

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gençlerin görüşlerini almak amacıyla “Genç Perspektifiyle İzmir” adlı bir e-çalıştay düzenledi.

ASAYİŞ

23 yaşındaki Hüseyin Mert Kök, Burdur'un Tefenni ilçesindeki bir mermer fabrikasında talihsiz bir kaza sonucu yaşamını yitirdi.

TÜRKİYE

Türkiye İstatistik Kurumunun verilerine göre 2023 yılında Türkiye'den yurt dışına göç eden kişi sayısı bir önceki yıla göre yüzde 53...

EĞİTİM

Özel bir lisede eğitim alan Süleyman Mete Genç, açıklanan TYT sonucunda Türkiye birincisi olduğunu öğrenince büyük sevinç yaşadı.

SPOR EKSPRES

1'inci Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü'nün altyapısından yetiştirip vitrine çıkardığı genç stoper sakatlığın kurbanı oldu.

AFYONKARAHİSAR
SPOR

Kırmızı lacivertli takım dış transferde Uşakspor'dan 21 yaşındaki ön libero Halil Can Cemali’yi 1 yıllığına renklerine bağladı.

ASAYİŞ

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde tabanca ile havaya ateş açıp, o anları sosyal medyada paylaşan H.E. (18), polis operasyonuyla gözaltına alındı.

KÜLTÜR-SANAT

Z kuşağı, geleneksel medya yerine dijital platformlardan haber almayı tercih ediyor. Peki, bu genç nesil haberleri nereden ve nasıl takip...

ASAYİŞ

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklette bulunan Abdülkadir Tutkum ve ismi öğrenilemeyen genç sürücü yaşamını yitirdi.

Yandex.Metrica