Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, eşi Zeynep Dağ ve kızı Esma Zümra Dağ ile birlikte oyunu kullandı. AK Partili Dağ yaptığı açıklamada, "Şimdi bugün de demokrasi sınavının en güzelini yaşıyoruz. İnşallah huzurlu bir seçim dönemi ve seçim günü geçiririz. Bu akşam çıkacak olan sonuçta, inanıyorum ki 4,5 milyon İzmirli hemşehrimiz kazanacak. Hiç kimse kaybetmeyecek" dedi.

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için bugün sandık başında. Oy verme işlemi başlarken, seçmenler saat 17.00'ye kadar oy kullanabilecek.

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Bayraklı Gümüşpala Mahallesi’nde bulunan Şehit Nazım Bey İlkokulu’ndaki 2153 numaralı sandıkta eşi Zeynep Dağ ve kızı Esma Zümra Dağ ile birlikte oyunu kullandı.

Oy verme işleminin ardından açıklama yapan Dağ, şunları söyledi:

Menemen ve Foça’ya 109 kilometrelik içme suyu yatırımı Menemen ve Foça’ya 109 kilometrelik içme suyu yatırımı

SAYGILI BİR KAMYANYA DÖNEMİ GEÇİRDİK

"Saygıyı aşağıya indirmeyen, saygılı, birbirine karşı yıkıcı olmayan, yapıcı bir şekilde bir kampanya dönemini geçirdik. Ben ilk günde söz vermiştim. "Tartışmalar içinde bizi görmeyeceksiniz, sadece projelerimizi konuşacağız demiştik." 

DEMOKRASİ SINAVININ EN GÜZELİ

Şimdi bugün de demokrasi sınavının en güzelini yaşıyoruz. İnşallah huzurlu bir seçim dönemi ve seçim günü geçiririz.

HİÇ KİMSE KAYBETMEYECEK

Bu akşam çıkacak olan sonuçta, inanıyorum ki 4,5 milyon İzmirli hemşehrimiz kazanacak. Hiç kimse kaybetmeyecek. Herkesin kazandığı bir dönem olacak ve yarından itibaren de 30 ilçemiz, büyükşehrimiz ve muhtarlarımızla birlikte inşallah çok güzel bir hizmet süreci başlayacak.

İZMİRLİ HEMŞEHRİLERİMİZ KAZANACAK

Tekrar söylüyorum. Inşallah bugün çıkacak olan sonuç hiç kimsenin kaybetmediği 4,5 milyon İzmirli hemşehrimizin kazandığı bir sonuç olacak. Hayırlı uğurlu olsun." 

Editör: Nurican ALBAYRAK