İEÜ'nün ev sahipliğinde gerçekleşecek olan etkinlik, 21-22 Mayıs tarihlerinde İzmir Tarihi Havagazı Fabrikasında gerçekleşecek. Festival, gençler için birçok ilgi çekici etkinliği içinde barındıracak. İdeathon, atölye çalışmaları, paneller ve yarışmalar gibi aktivitelerle dolu olan etkinlik, gençlerin yeteneklerini sergileme ve yeni fikirler üretme fırsatı sunacak. Festival, 21 Mayıs Cumartesi günü saat 09.30'da ideathon etkinliğiyle başlayacak.

İEÜ İletişim Fakültesi ve Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğretim üyelerinin yanı sıra dijital içerik üreticileri Can Sungur ve Ozan Sihay gibi sektörün önemli isimlerinin katılacağı etkinliklerde gençlere çeşitli konularda eğitimler verilecek. Özellikle iletişim stratejisi oluşturma konusunda detaylı bilgiler paylaşılacak ve gençlerin kariyer planlamalarına büyük katkı sağlanacak.

Festivalin ikinci gününde, İzmir Reklamcılar Derneği iş birliğiyle düzenlenecek olan 'Yetenek Avı' etkinliği, reklamcılık alanında kariyer yapmak isteyen gençlere sektördeki önemli isimlerle tanışma ve iş bağlantıları kurma imkanı sunacak.

EÜ'de geleceğin yenilikçi mühendisleri yetişiyor EÜ'de geleceğin yenilikçi mühendisleri yetişiyor

20240517Aw206349

İEÜ KREA Müdürü Dr. Gözde Çeviker, gençleri festival coşkusuna ortak olmaya davet ederek, festivalin gençlerin kariyer planlamalarına ve kendilerini geliştirmelerine büyük katkı sağlayacağını belirtti. Çeviker ayrıca, festivalin bölgedeki tüm paydaşları bir araya getirerek yeni iş birliklerine zemin hazırlayacağını ifade etti.

Editör: Simge Akbulut