Cemil Tugay 4 farklı siyasi partinin İzmir İl Başkanlıklarını ziyaret edecek Cemil Tugay 4 farklı siyasi partinin İzmir İl Başkanlıklarını ziyaret edecek

Bayraklı Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya, yerel seçimlerin ardından göreve başlayan 24 mahalle muhtarı katıldı. Yeni dönemde Bayraklı'ya en iyi hizmeti sunmak amacıyla muhtarlarla sürekli dayanışma içinde olacaklarını vurgulayan Başkan Önal, "Bayraklı'da mali disiplini sağladıktan sonra, mahallelerimizin öncelikli sorunları başta olmak üzere acil çözüm bekleyen konular için harekete geçeceğiz. Belediyenin rutin hizmetlerini daha disipline bir şekilde yerine getirmek için hizmet odaklı bir anlayışla yola çıktık. Her gün belediyede görevimi yerine getirmek için özellikle farklı mahallelerden geçerek geliyorum; böylece eksiklikleri yerinde görebilir ve ihtiyaçlara hızlıca yanıt verebilirim. Muhtarlarımız bizim mahallelerdeki gözümüz, kulağımız. El birliğiyle, sahada hizmetlerimizi her mahalleye eşit ve etkili bir şekilde ulaştırmak için Bayraklı'nın her mahallesinde ve sokağında vatandaşlarımızın sesine kulak vereceğiz. Belediyemizde herkesin emeğinin takdir edildiği ve kimsenin kayırılmadığı bir süreç oluşturmak için elimden geleni yapacağım. Amacımız, sizlerin de desteğiyle beş yılın sonunda Bayraklı Belediyesi'ni daha kurumsal bir yapıya kavuşturmaktır. Gördüğünüz eksiklikleri duyarlılıkla bize iletiyor olmanızı özellikle rica ediyorum. Bu yeni dönemin hepimiz için hayırlı olmasını ve başarıyla sonuçlanmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

MUHTARLARDAN HİZMET SÖZÜ

Muhtarlar, Başkan Önal'a yeni dönemde başarı dileklerini ilettikten sonra, mahallelerindeki öncelikli sorunları ve ihtiyaçları aktardılar. Belediyenin mali disiplinini en kısa sürede alınan tasarruf tedbirleriyle sağlayacağına inandıklarını belirten muhtarlar, "Bayraklı'ya yapılacak her hizmet için elimizi taşın altına koymaya hazırız" şeklinde konuştular.

Editör: Adnan Karabulut