Egemenlik Evi'ndeki makamında gerçekleşen ziyarete CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve birçok il başkanı katıldı.

Toplantının amacı, CHP'nin Ege Bölgesi'ndeki illerdeki çalışmaları değerlendirmek ve gelecek stratejileri hakkında fikir alışverişinde bulunmaktı. Başkan Tugay, konuk il başkanlarını seçim dönemindeki başarılarından dolayı tebrik ederek, partinin bölgedeki güçlü duruşunu vurguladı.

Balçovalıların sesine kulak verildi Balçovalıların sesine kulak verildi

Ziyaret sırasında, il başkanları arasında fikir alışverişi ve dayanışma atmosferi hakimdi. Partinin Ege Bölgesi'nde daha da güçlenmesi ve halkın taleplerine daha etkin bir şekilde cevap verilmesi için ortak stratejiler üzerinde konuşuldu.

Toplantılar verimli

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ziyaretin önemine değinerek, partinin Ege Bölgesi'ndeki birlik ve beraberliğini pekiştirmek adına yapılan toplantının verimli geçtiğini belirtti. İl başkanları da, kendi illerindeki çalışmalar ve hedefler hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

Başkan Tugay, “Sizleri burada görmek benim için çok büyük bir mutluluk ve onur. Her bir parçasında bir arada olduğumuz, yürek yüreğe olduğumuz bir süreçten sonra sizlerin de kendi illerinizde sağladığınız başarılar bizlere çok büyük bir mutluluk verdi. Ülkesini seven, Cumhuriyet’e inanan insanlarız. Cumhuriyet’i kuran partinin mirasçılarıyız. Dolayısıyla farklı konumlarda, farklı görevlerde bulunarak bu parçası olduğum mücadelenin bugün geldiği nokta, hepimiz için çok anlamlı ve geleceğe dair ümit verici” Şeklinde konuştu.

Editör: Sedef Didem Ezme