Burada yaşayan annelerin ellerini öperek ve gönüllerince ağırlayarak Anneler Günü'nü kutlayan Duman, büyük bir sevgi ve coşkuyla karşılandı.

Başkan Duman, Anneler Günü'nde yaptığı açıklamada, hayatımızın her anında koşulsuz sevgileri ve sonsuz sabırlarıyla yolumuza ışık saçan sevgili annelerimizin değerini vurguladı. Ayrıca, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı da sevgi ve saygıyla andığını belirtti. Evlatlarının kalplerinde Türkiye ve Atatürk sevdası yeşerten tüm annelerin önünde saygıyla eğildiğini ifade etti.

Seferihisar'dan Yunan adalarına güçlü iş birliği Seferihisar'dan Yunan adalarına güçlü iş birliği

Görkem Duman Huzurevi

Başkan Duman, Buca Belediyesi olarak annelere yönelik yapılan çalışmaları da dile getirdi. Özellikle Yarı Zamanlı Okul Öncesi Eğitim Merkezleri gibi projelerle, çocukları ücretsiz olarak eğitim alan annelerin sosyalleşebilecekleri bir ortam sunulduğunu belirtti. Ayrıca, ilçe genelinde açılan kurs merkezlerinde binlerce annenin meslek sahibi olduğunu ve hatta birçok annenin kendi işini kurarak iş hayatına atıldığını vurguladı. Başkan Duman, bu gibi değerli projelerle annelere desteklerinin süreceğini ifade etti.

Editör: Sedef Didem Ezme