Milli oyuncumuz Arda Güler, İspanya'da manşetlerden düşmüyor. Real Madrid'in Villarreal ile deplasmanda 4-4 berabere kaldığı maçta milli oyuncu 2 golle yıldızlaştı.

Maçın İlk Yıldızı Arda Güler

19 yaşındaki futbolcu, önce 14. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Başarılı futbolcu daha sonra 45+2'de skoru 4-1 yaptı. Arda böylece eflatun beyazlı formayla ilk kez bir maçta 2 gol attı.

Villarreal'in Geri Dönüşü ve Beraberlik

Villarreal'in ikinci yarıda bulduğu gollerle maç 4-4 berabere bitti. Arda 90 dakika saha kaldı ve her zaman olduğu gibi mücadelesiyle sahanın en iyilerinden biri oldu.

Ancelotti'den Arda'ya Övgü Yağdı

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, "Arda fark yaratan bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi. Yeteneklerini rakip kaleye yakın olduğu zaman çok daha rahat sergiliyor" dedi.

Olcay Şahan Altınordu'nun kampını değerlendirdi Olcay Şahan Altınordu'nun kampını değerlendirdi

Arda Güler Bu Sezonun Gol Kralı!

Arda Güler bu sezon eflatun beyazlı takımda lig maçlarında dakika başına en çok gol atan isim oldu. Real Madrid formasıyla ligde 4 kez ilk 11'de sahaya çıkan milli futbolcu, La Liga'da sahada kaldığı 373 dakikaya 6 gol sığdırdı.

İspanyol Basını da Arda'yı Konuşuyor

İspanyol basını da Arda Güler'in Villarreal karşısındaki performansından övgüyle bahsetti.

Marca: "O Bir Fenomen"

Marca gazetesi internet sitesinde milli oyuncuyla ilgili yapılan değerlendirmede, "Arda Güler, inanılmaz işler yapıyor. Türk futbolcu, buraya gelmeden önce 18 yaşındaydı ve sadece Türkiye'de tanınıyordu" ifadesini kullandı.

AS: "Madrid'i Ateşleyen İsim"

AS gazetesi de Arda Güler'in Real Madrid'i ateşleyen isim olduğunu okuyucularına aktardı. Gazete Villarreal maçı analizinde, "Arda hiçbir pozisyonu kaçırmayan, çekiciliği olan etkileyici bir solak" yorumunu yaptı.

Editör: Emir Çetintaş