İzmir’deki marinalar nerededir? İzmir’deki marinalar nerededir?

Karabağlar Belediyesi, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla riskli bölgelerde istinat duvarı çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 38 milyon lira harcanarak gerçekleştirilen bu çalışmalarla tehlike önlenmiş oldu.

Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun Açıklamaları

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Esenyalı Mahallesi 119/1 Sokak, Tahsin Yazıcı ve Kazım Karabekir mahallelerindeki istinat duvarı çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. Selvitopu, belediyenin sorumluluklarını yerine getirerek, vatandaşların güvenliğini sağlama konusundaki önceliğini vurguladı. “Hepimizi derinden sarsacak, can ve mal kaybına neden olacak olayların yaşanmaması için önlem almamız gerekiyordu." diyen Başkan Selvitopu, belediyenin bütçesinden yaklaşık 38 milyon lira ayırarak tehlike altındaki bölgelerde gerekli çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirtti.

Yapılan Çalışmalar

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilerek tamamlanan çalışmalar kapsamında, Esenyalı Mahallesi'nde bulunan park alanı içindeki yıkılan istinat duvarı yenilendi. Park alanı içerisinde fore kazıklı 3 kademeli istinat duvarı yapıldı ve çevre düzenlemesi gerçekleştirildi. Toplamda 22 milyon liradan fazla kaynak harcanarak bölgedeki güvenlik önlemleri artırıldı. Ayrıca, Tahsin Yazıcı Mahallesi ve Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki istinat duvarları için de yaklaşık 16 milyon lira harcandı.

Teşekkürler

Yapılan çalışmalar nedeniyle mahalle muhtarları ve vatandaşlar Karabağlar Belediyesi'ne teşekkür etti.

Editör: Nurican ALBAYRAK