Geleneksel olarak her yıl düzenlenen ve Türkiye'nin en eski Hıdırellez kutlamalarından biri olarak kabul edilen 160. Kayadibi Mahallesi Hıdırellez Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu.

Balçovalı engelliler vatani görev için kışlaya uğurlandı Balçovalı engelliler vatani görev için kışlaya uğurlandı

05052024 155425

Bornova Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Bornova 57. Topçu Tugayı Kurmay Başkanı Kıdemli Albay Yıldırım Pektaş, Kayadibi Mahallesi Muhtarı Azime Işık ve çevre köylülerin de katılımıyla gerçekleşen şenlik, büyük bir coşkuyla kutlandı. Başkan Dr. Cemil Tugay, Kayadibi sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşarak, yurttaşlarla bir araya geldi ve onların istek ve dileklerini dinledi.

05052024 155425 1

Şenliğe katılan vatandaşlarla bir arada olmanın mutluluğunu dile getiren Başkan Tugay, akşam dua ve dileklerinin de unutulmayacağını belirtti. Tugay, "Tüm dileklerinizin gerçekleşmesini diliyorum. Sizlerin seçtiği bir belediye başkanı, kardeşiniz ve evladınız olarak inşallah ülkemizin ve şehrimizin bundan sonra daha güzel günler yaşamasına şahitlik ederiz. Çocuklarımızın geleceklerinin aydınlık olmasını diliyorum. Gönlünüzdeki tüm dilekler gerçekleşsin" ifadelerini kullandı.

05052024 155425 2

Editör: Ferhat Yiğit Adıgüzel