Konak Belediyesi, Anneler Günü'nü ilçe sakinleri için unutulmaz bir deneyime dönüştürdü. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün organize ettiği etkinlikler hafta boyunca devam etti ve Anneler Günü'nde iki özel konserle taçlandırıldı. Toros Sosyal Tesisleri'nde Mikrop Hikmet'in sahne aldığı bir konser ve Sanathane'de Grup İmbat'ın performansıyla anneler coşkuyla karşılandı.

Konak’ta Anneler Günü Konserlerle Kutlandı (6)

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, her iki konserde de annelerin yanında yer aldı ve onları Anneler Günü'nde yalnız bırakmadı. Mikrop Hikmet'in performansının ardından duygusal bir konuşma yapan Başkan Mutlu, "Bir canlıya annelik yapmış olan herkesin Anneler Günü kutlu olsun" dedi ve annelerin yaşamlarındaki önemine vurgu yaptı.

Konak’ta Anneler Günü Konserlerle Kutlandı (3)

Sanathane'deki Grup İmbat konserinde de Başkan Mutlu'nun katılımıyla duygusal anlar yaşandı. Başkan Mutlu, konser öncesinde annesiyle ilgili duygularını paylaşarak, annesiz geçirdiği ilk Anneler Günü'nü anlattı. Ardından, Basmane bölgesinin en yaşlı sakinlerine ve engelli çocuklarına hediye takdim etti ve onları anlamlı bir gün geçirmeleri için teşvik etti.

Konak’ta Anneler Günü Konserlerle Kutlandı (4)

Konser boyunca Grup İmbat'ın sahne performansı, Magosa Limanı ve Cem Karaca'nın unutulmaz şarkılarıyla coşku dolu anlar yaşattı. Başkan Mutlu, etkinlik boyunca annelerle birlikte dans ederek ve onları eğlenceli şarkılar eşliğinde kutlayarak, Anneler Günü'nü unutulmaz kıldı.

İzmir'de 'Anne Kart' desteği baladı | Kimler yararlanabilecek? İzmir'de 'Anne Kart' desteği baladı | Kimler yararlanabilecek?

Basmane Platformu adına yapılan teşekkür konuşmasıyla etkinlik sona erdi ve katılımcılara günün anısına hediyeler verildi.

Editör: Sedef Didem Ezme