Kazada, araçlardaki 2’si çocuk 3 kişi yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Uşak istikametinden İzmir istikametine seyir halinde olan Y. T. yönetimindeki bir otomobil ile Küçük Sanayi Sitesi'ne gitmek üzere Ayakkabıcılar Sitesi önündeki kavşaktan ayrılmak isteyen Ü. K. yönetimindeki diğer bir otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araçta bulunan 28 yaşındaki Anne A. T. ile çocukları 4 yaşındaki Sedef Tanrıkulu ve 2 yaşındaki Ö. Z. T yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılara ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldı. Ardından yaralılar, ambulanslarla Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalelerin ardından A. T, daha ileri tetkik ve tedaviler için Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Manisa'da pedallar 19 Mayıs için çevrildi Manisa'da pedallar 19 Mayıs için çevrildi

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazanın detayları ve nedenleri araştırılırken, trafik kazasıyla ilgili daha fazla bilgi almak için soruşturma sürüyor.

Editör: Egemen Sayın