Manavgat Belediyespor'un önemli isimlerinden Tugay Tiryaki, attığı 5 golle maça damgasını vurdu. Maça hızlı başlayan Manavgat Belediyespor, Tiryaki'nin 5 golüyle birlikte 1, 10, 15, 41 ve 59. dakikalarda fileleri sarsmayı başardı. Oğuzhan Bekçi, Yiğithan Adanur, Serkan Bozkurt ve Ahmet Hasan İmer'in de golleriyle skor 10'a çıktı.

Beşiktaş'a imza atacak mı? Sergen Yalçın'dan net açıklama Beşiktaş'a imza atacak mı? Sergen Yalçın'dan net açıklama

Rakibine karşı maç boyunca üstün bir performans sergileyen Manavgat Belediyespor, puanını 60'a yükselterek grubunu ikinci sırada tamamlama başarısı gösterdi. Bu galibiyetle moral bulan takım, taraftarlarına keyifli bir hafta sonu hediyesi vermiş oldu.

Maç sonrasında açıklama yapan Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk, takımın gösterdiği performanstan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Öztürk, "Böyle farklı bir galibiyet almak bizi çok mutlu etti. Takımımız, kaliteli ve izleyenlere zevk veren bir futbol sergiledi. Bu günlerde moral kaynağı oldu. Taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Manavgat Belediyespor, sezonun son maçında 12 Mayıs Pazar günü Yatağanspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Takım, bu maçta da başarılı bir performans sergileyerek sezonu güzel bir sonuçla tamamlamayı hedefliyor.

Editör: Egemen Sayın