Tarihi Sultan Camiinden başlayan ve Cumhuriyet Meydanına kadar devam eden yürüyüşe işçi sendikaları, memur ve emekli sendikaları ile siyasi partiler de destek verdi. Platform üyeleri tarafından düzenlenen etkinlikler, Tarihi Sultan Camii önünden Cumhuriyet Meydanına kadar yaklaşık 2 kilometrelik bir mesafede gerçekleştirilen yürüyüşle başladı.

Salihli'de kaldırım işgaline geçit yok! Salihli'de kaldırım işgaline geçit yok!

Yürüyüşe kimler katıldı?

Yürüyüşe Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Mert Özkösemen, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, işçi sendikaları, memur ve emekli sendikaları ile siyasi partiler de destek verdi. Katılımcılar sloganlar eşliğinde Cumhuriyet Meydanına kadar yürüdü.

Yürüşte Filistin unutulmadı!

İşçi Demokrasisi Partisi üyeleri, Filistin’e destek vermek amacıyla Filistin bayraklarıyla yürüdü. Cumhuriyet Meydanı’nda emniyet tarafından alınan yoğun güvenlik önlemleri altında alana giren katılımcılar, hayatını kaybeden işçilerin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Platform üyelerinin 1 Mayıs’ın önemiyle ilgili yaptığı konuşmaların ardından katılımcılar, çalınan müzikler eşliğinde halaylar çekerek eğlendi.