Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 20 Nisan'da yapılan 2024 Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) ve 2024 Diş Hekimliği Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (STS) sonuçları açıklandı. Adaylar, sonuçlara T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ÖSYM'nin resmi web sitesi (https://sonuc.osym.gov.tr/) üzerinden erişebilirler.

Cevap Kağıtlarına Erişim:

Adalet Bölümü yerine gelen Mahkeme Büro Hizmetleri Programı nedir? Adalet Bölümü yerine gelen Mahkeme Büro Hizmetleri Programı nedir?

Adaylar, 10 gün süreyle cevap kağıtları ve kendi verdikleri cevapları inceleyebilirler. Bu süreçte adaylar, ÖSYM'nin AİS platformu (https://ais.osym.gov.tr/) üzerinden kimlik numaraları ve şifreleriyle giriş yaparak ilgili sınavı seçip "Cevap Kağıdı Görüntüleme" ekranını açabilirler.

Önemli Notlar:

  • Adaylar, 10 günlük süre zarfında sonuçları detaylıca inceleyerek başarılarını değerlendirebilir ve gerekliyse itiraz etme hakkını kullanabilirler.
  • Bu süreçte cevap kağıtlarının dikkatlice incelenmesi ve sonuçların adaylar için önemli bir geribildirim kaynağı olduğu unutulmamalıdır.
Editör: Nurican ALBAYRAK