Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere sadece 1 hafta kala İzmir'de yoğun bir tempo içerisine girdi. İzmir'de gerçekleşen halk buluşmalarıyla seçim öncesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Özel'in programı, Foça'dan başlayarak 4 ilçede halk buluşmasıyla devam etti ve günü Bayraklı'da iftarla sonlandırdı.

Özel'in Foça Ziyareti

Özgür Özel'in İzmir ziyaretinin ilk durağı Foça oldu. Foça Halk Buluşmasında, CHP Lideri yüksek bariyerlere tepki göstererek şu ifadeleri kullandı: "Bir daha böyle yüksek bariyerleri kabul etmeyin. CHP'nin mitingi bariyerlerle parçalanamaz. Emniyetin görev yapmasına katkı sağlayalım ama sanki buradakiler suç işliyor, dışarıdakiler de onları izliyor gibi bir görüntüyü kabul etmiyorum."

İftar Programı Bayraklı'da Gerçekleşti

Halk buluşmalarının ardından Özgür Özel, iftarını Bayraklı'da gerçekleştirdi. Seçim öncesinde vatandaşlarla bir araya gelerek Ramazan coşkusunu paylaşan Özel, Bayraklı'daki iftar programında seçim atmosferine dair değerlendirmelerde bulundu.

Özgür Özel'in konuşması sırasında, "İnadına CHP, inadına sol" sloganları atıldı. Ancak Özel, "Bu seçim sağ-sol seçimi değil. İyi hizmet edecek yönetici başa getirme seçimi. Bu seçim pahalılıktan bıkmış, bıçak kemiğe dayanmış milyonların isyan seçimi" diyerek seçim sürecine dair önemli mesajlar verdi.

FOÇA

Özel'in İzmir'de ilk durağı Foça oldu. Foça Halk Buluşmasında yüksek bariyerlere tepki gösteren CHP Lideri Özel, "Bir daha böyle yüksek baiyerleri kabul etmeyin. CHP'nin mitingi bariyerlerle parçalanamaz. Emniyetin görev yapmasına katkı sağlayalım ama sanki buradakiler suç işliyor, dışarıdakiler de onları izliyor gibi bir görüntüyü kabul etmiyorum" diyerek sözlerine başladı.

Özel'in konuşması sıradasında, "İnadına CHP, inadına sol" sloganı atıldı. Özel ise, "O mesajı mı verdik şimdi? Bu seçim sağ-sol seçimi değil. İyi hizmet edecek yönetici başa getirme seçimi. Bu seçim pahalılıktan bıkmış, bıçak kemiğe dayanmış milyonların isyan seçimi. 

ALİAĞA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ı hedef alarak, "Buradaki belediye başkanı korku ittifakının adayıdır. Onun burada yeniden aday gösterilmesinde kararı Bahçeli ve Erdoğan vermiştir. 28 Mayıs günü Kılıçdaroğlu'na oy atanlar o günkü itirazları değişmediğine göre bizim yapmamız gereken korku ittifakına karşı birleşmeliyiz. Aliağa'da biraz sinirleri bozulduğunda bambaşka işlere kalkışan birinden Aliağa'yı kurtarmak lazım" dedi.

MENEMEN

CHP Lideri Özgür Özel Menemen'de gerçekleştirdiği halk buluşmasında AK Parti Adayı Aydın Pehlivan'ı sert sözlerle eleştirdi. Özel açıklamasında, " Gece benim de içinde bulunduğum sırada meclise bomba atan, yargılanan, müebbet hapis alan pilotun kardeşini burada belediye başkanı yapacaksın" dedi. Öte yandan Özel satılan arazileri hatırlatarak, "Seyrek ve Emiralem'de 4 milyar tutarında arazi sattılar. Bu parayla 1 milyarlık hizmet yaptılar. Kalan 3 milyar buharlaştı" dedi.

ÇİĞLİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir ziyareti kapsamında Çiğli'de halk buluşmasında, "İzmir'e çökmek istiyorlar. İzmir'in varlıklarına çökmek istiyorlar. İzmir'in sosyal hayatına çökmek istiyorlar. İzmir'in özgürlüklerini almak istiyorlar. Bunun için adaylaşarak İzmir'e geldiler. Bıyıkları azalttık, rozetleri çıkardık, Ramazan'da olsa meyhaneleri dolaştık, iki tane klip çektik İzmirliyi kandırdık sanıyorlar. Bak işine! İzmir'de kimin nasıl giyindiğine kimse karışmaz. Kimin nerede ibadet ettiğine kimse karışmaz. Ama İzmir kendisine de karıştırmaz. Kayyum atamasını İzmir asla kabul etmez" dedi.

BAYRAKLI

CHP Lideri Özgür Özel, Bayraklı iftar programında yaptığı konuşmasında, "İrfan Önal partide herkesin yakından tanıdığı biri. 20 yaşında gençlik kolları başkanlığı yapan, 2019 yılında mecliste görev yapan ve bu mücadelelerin sonunda nereye geldiyse kendi emeğiyle gelmiştir. İşi ehline, İrfan gibi bir gence, Cemil Tugay gibi başarılı bir belediye başkanına verin. Bilhassa hem bütün Bayraklı'ya hem de Manisalı hemşehrilerime adaylarımızı emanet ediyorum" diye konuştu.

Alaçatı Ot Festivalinde Doğanın Lezzeti ve Çeşitliliğiyle Renkli Bir Gün Alaçatı Ot Festivalinde Doğanın Lezzeti ve Çeşitliliğiyle Renkli Bir Gün

Editör: Nurican ALBAYRAK