Akhisarspor'a şaşmamak elde değil. İçerisinde bulunduğu tüm olumsuzluklara rağmen, rakipleriyle başa baş bir oyun sergiliyor ama sahadan mağlubiyetle ayrılıyor.
Konuk olduğu Ümraniyespor karşısında ise başa baştan öte, oyunun hakimi oldular, sahadan 2-1 mağlup ayrıldılar. Kalesinde sadece 2 tehlike yaşadılar, bunlardan 1 tanesi gole dönüştü ama çok gol pozisyonu yakaladılar, hiçbirini atamadılar.

***
Karşılaşma dengeli giderken, 9. dakikada kalelerinde golü görüverdiler. Bu golden sonra dizginleri ele aldılar. Ama topu ceza alanına sokmakta çok zorlandılar.
Beraberlik golü neredeyse 30 metre mesafeden, Musa'nın harika şutundan geldi. Burada rakip kaleciyi de eleştirmek gerekir. O kadar uzaktan çekilen şutu, ne kadar mükemmel olursa olsun, yememesi gerekirdi.
Galibiyet için yüklendi, yüklenirken defans güvenliğini elden bıraktı, hızlı hücumda eksik yakalandı ve golü yedi.

***
Gol atarken çok zorlanıyor, çok basit de yiyor. Batuhan elini kolunu sallaya sallaya ceza alanına yaklaştı. Şutunu çekti, golü attı. Hiç kimse önüne çıkmadı. Hatta Musa ona doğru koşup, önüne atlayıp, şuta kendini siper etmesi gerekirken, arkasını dönüp, kendini koruma yolunu seçti. Sahada cesaretli olamazsan, her zaman yenilmeye mahkumsundur.
Açısını tamamen kaybeden rakibini durdurmak için kalesini terk eden Lukac, burada bir hata yaptı. Tehlikeden uzak pozisyondu. Üzerine bir de topa elleriyle atlaması gerekirken, cesaret edemedi, vücudunun tamamını da kullanmak isterken hamlesinde geç kalmış oldu, penaltıya sebebiyet verdi. İyi oynarken fark 2'ye çıkacaktı ama şanslı ki eski Fenerbahçeli Sow topu direğe nişanladı.

***
Hadzic için ayrı paragraf açmam gerekti. Bu sezon gösterdiği performansla saç baş yolduruyor. Bu müsabakada da  karşı karşıya 2 net pozisyona girdi, son vuruşlardaki etkisizliği sebebiyle gol atmayı başaramadı. İlkinde kaleci ceza alanı dışına çıkmışken, bir de yere yatmaya başlamışken, üzerinden hafif aşırtarak geçmesi basitken, fazla sert dokundu, açılan topta rakip defans oyuncusu araya girdi.
İkinci pozisyonda ceza alanına girdi, kaleci Ahmet o kadar hatalı duruyordu ki, rakibinin geldiği tarafı açık bırakmıştı. Hadzic o açık tarafa, direğin dibine plase vuruş yapsa, golü atacaktı. Çok ilginçtir, kalecinin üzerine vurdu, 'bu nasıl bir golcü'den öte, 'bu nasıl bir profesyonel futbolcu' dedirtti.