Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek'in de katılımıyla gerçekleşen etkinlik, çocuklar için unutulmaz bir gün oldu.

Resim önizlemesi

Şenliğin açılışı, 8-14 yaş arası çocukların katılımıyla gerçekleşen 23 Nisan Çocuk Koşusu ile yapıldı. Dereceye giren çocuklar ödüllendirilirken, tüm katılımcılara günün anısına madalya verildi. Ardından başlayan etkinlikler, Menderes 19 Mayıs Stadı'nda devam etti. Binlerce çocuk ve aileleri, yüz boyama, halat çekme ve şişme oyun alanları gibi etkinliklerle eğlenceli bir gün geçirdi.

Resim önizlemesi

Özel bir an yaşatan detaylardan biri ise Atatürk köşesiydi. Menderes Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan 3 boyutlu Atatürk görseli, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Çocuklar ve aileleri, Atatürk ile fotoğraf çektirme fırsatını uzun kuyruklar oluşturarak değerlendirdi.

Dikili'de İşçi Krizi Sonlandı: 16 İşçi Göreve Başlayacak! Dikili'de İşçi Krizi Sonlandı: 16 İşçi Göreve Başlayacak!

Resim önizlemesi

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladıklarını belirtti. Çocukların her zaman özel olduğunu vurgulayan Başkan Çiçek, bu özel günü çocuklara armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle andıklarını dile getirdi.

Editör: Haber Ekspres