İlkay Çiçek Haberleri

İlkay Çiçek haberleri ve güncel İlkay Çiçek gelişmeleri, İlkay Çiçek ile ilgili tüm video, İlkay Çiçek fotoğrafları ve İlkay Çiçek haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİMLER

Menderes Engelsiz Yaşam Derneği tarafından düzenlenen üç gün süren ve yoğun ilgi gören Engelsiz Menderes Şenliği, dün akşam sona erdi.

YEREL YÖNETİMLER

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, göreve gelir gelmez bozuk yolların onarımı için seferberlik ilan etti. Çiçek’in talimatıyla, yol yenileme ve...

YEREL YÖNETİMLER

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Anneler Günü'nü unutmadı ve bu özel günü şehit anneleri ve huzurevinde yaşayan annelerle bir araya...

YEREL YÖNETİMLER

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, belediye şantiyelerini gezerek çalışmaları denetledi ve ekip arkadaşlarıyla bir araya geldi.

YEREL YÖNETİMLER

Ankara'ya gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile önemli bir buluşma gerçekleştirdi.

SAĞLIK

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ilçenin turizm potansiyelini değerlendirmek üzere Menderes Kaymakamlığı tarafından organize edilen bir turizm toplantısına katıldı.

İZMİR EKSPRES

Menderes semaları, renklerin dans ettiği bir görüntüye sahne oldu.

YEREL YÖNETİMLER

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal alanlarda hayvan dostları için hizmete aldığı Mobil Hizmet Aracı'nı ziyaret etti.

YEREL YÖNETİMLER

Menderes Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği, binlerce çocuğun katılımıyla renkli ve coşkulu bir atmosferde gerçekleşti.

YEREL YÖNETİMLER

Menderes Belediyesi tarafından düzenlenen şehitler haftası etkinliği düzenledi. Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek şehitlik ziyaretleri, Mevlid-i Şerif okutulması ve pilav...

YEREL YÖNETİMLER

Menderes Belediyesi’nde gerçekleşen ilk meclis toplantısında komisyon üyeleri belirlendi ve 2023 faaliyet raporu onaylandı.

İZMİR EKSPRES

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Menderes'te Türk bayraklarıyla karşılanacak.