Haber Ekspres Gazetesi 19 Nisan 2024 burç yorumları

Koç Burcu ; Duygu karmaşası içine girebilirsiniz. Kararlarınızı iki kere üşünün. Kendinizi şifalandırabileceğiniz bir gün. İyi kullanmanızı tavsiye ederim.

Boğa Burcu ; Küsler barışabilir. Detaylara takılmaktan vazgeçin. Zamanı iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim.

İkizler Burcu ; Maddi kazanımlarla ilgili ödüllerinize almaya az kaldı. Sabretmeye devam güzel günler yükleniyor.

Yengeç Burcu ; Çalışanlarınız ya da çalışma arkadaşlarınız ya da işbirlikleriniz ile ilgili sorunları olabilir. Sabırlı davranmanızı tavsiye ederim. Korumacılıktan kaçının.

Aslan Burcu ; Tamamen kendinizi hedefe odaklamışsınız. Harekete geçmeyi ihmal etmeyin. Bu yolculuktaki destekçilerinizi unutayın. Kariyeriniz mutlaka iyi yönde değişime uğrayacaktır.

Başak Burcu ; Geçişte kaçırdığınız şanslar önünüze düşebilir. Bu alanlara dikkat edin ve önemseyin son şans olabilir. Özellikle hukuk konularına dikkat.

Terazi Burcu ; Eşiniz ya da partneriniz sizi bir konuda çözüme ulaştıracak yaralı olduğunuz konudan sizi şifalandıracak olabilir. Amacınızı unutmayın. Seçim haklarınızı iyi değerlendirin.

Akrep Burcu ; Özellikler kariyer alanında geçmişte yaptığınız sözleşmeler gündemde, onlardan ders almak, tekrar aynı hataları yapmamak gayretinde olabilirsiniz. Çok zeki ve detaycı olmanıa rağmen kandırılmaya müsaitsiniz dikkat.

Yay Burcu ; Günlük rutinlerinizi komple değiştirmek istiyorsunuz. Sevdiğiniz şeyler artık sevmek istemiyor yeni hobiler edinmek istiyorsunuz. Değişimi seviyorsunuz ama istikrarda önemli.

Oğlak Burcu ; Tamamen gündeminizi  aile konuları. Ailenin sağlığı, annenin diğer kardeşlerle ilişkisi, miras konuları sizi oldukça yoruyor. Biraz daha bekleyin güzel günler yakında.

Kova Burcu ; Sabit fikirlerinizi sorgulamanız ve sorguladıkça doğruyu bulduğunuz bir gündesiniz. Bilinçaltı sizi olumsuz etkileyebilir ve sürekli negatif durum ve olayları önünüze düşürebilir. Kontrolcü olun pozitifte kalın.

Balık Burcu ; Maddi harcamalar sizi çok yormuş hayallerinize kavuşamamaktan korkmaya başlamış olabilirsiniz. Biraz durulmanızı tavsiye ederim. İçinde toprak elementi bulunan hayaller kavuşmaya yaklaşmış demektir. Çok ütopik hayal kurmayın yeter.