Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin, Buca Belediyesinde çalışan işçi ve memurların maaşlarının zamanında yatırılmamasına tepki göstererek, "İşçi kardeşlerimin bir buçuk aydan beri maaşları yatmıyor... Biz 1 Nisan'dan sonra Allah'ın izniyle asla böyle bir şeye müsaade etmeyeceğiz. İşçi ve memur kardeşlerimizin maaşları tam vaktinde hesaplarına yatacak" dedi.

31 Mart yerel seçimleri'ne son iki gün kala, partilerde seçim mesaisi tüm hızıyla devam ediyor.

Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

AK Partili Öztekin, Buca Belediyesinde çalışan işçi ve memurların maaşlarının zamanında yatırılmamasına tepki göstererek, sendika ve işçilere çağrıda bulundu.

31 Mart Zaferi Nasıl Geldi? Özgür Özel Anlattı! 31 Mart Zaferi Nasıl Geldi? Özgür Özel Anlattı!

AK Partili Adnan Öztekin, şunları söyledi:

1 NİSAN'DAN SONRA MÜSADE ETMEYECEĞİZ

"Sevgili Buca Belediyesi'nde çalışan işçi ve memur kardeşlerim. Biliyorum ki işçi kardeşlerimin bir buçuk aydan beri maaşları yatmıyor. Üzüm kartları 2 aydan beri yatmıyor. Özellikle Buca- Mar çalışanlarımızın iki aydan beri maaşları yatmıyor. Biz 1 Nisan'dan sonra Allah'ın izniyle asla böyle bir şeye müsaade etmeyeceğiz.

MAAŞLAR TAM VAKTİNDE HESAPLARA YATACAK

Işçi ve memur kardeşlerimizin maaşları tam vaktinde hesaplarına yatacak. Buradan sendikacı kardeşlerime sesleniyorum. Bu yatırılmayan maaşlarla ilgili derhal bir açıklama yapmalarını bekliyorum ve Buca Belediyesi'ne bu maaşların zamanında hesaplarına yatırılmasıyla ilgili baskı yapmalarını bekliyorum. Buradan bütün işçi kardeşlerime, memur kardeşlerime Bucalı, hemşehrilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Editör: Nurican ALBAYRAK